GreekEnglish (United Kingdom)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχική ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κοπή Βασιλόπιτας ΤΕΘΑ (27 Ιαν 2016)
Κοπή Βασιλόπιτας ΤΕΘΑ (27 Ιαν 2016) PDF Εκτύπωση E-mail
Font Size Larger Font Smaller Font

Τη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016,  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή της κοπής  της βασιλόπιτας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναυάρχου κ. Αποστολάκη Ευαγγέλου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην «Αίθουσα Κoσμέτου», στο Μέγαρο του ΤΕΘΑ (Θαλού & Πιττακού) στην Πλάκα.

Την τελετή, τίμησαν δια της παρουσίας των, η  πρώην Υπουργός & Δντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κα. Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, ο πρώην Υπουργός επίτιμος Α/ΓΕΝ κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Δκτής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Μπαλαφούτης, ο Δντής του Π.Γραφείου του ΥΕΘΑ κ. Δημήτριος Νικολάου, ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Α’ Αναθεωρητής κ. Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, ο  Γενικός Δντής του ΑΟΟΑ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Κουτρουμπέλης, ο Δντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχος κ. Γρηγόριος Πρεζεράκος, ο Δντής του Γ’ Κλάδου του ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μανούρης ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΣ, οι Ειδικοί Σύμβουλοι του κ.ΥΕΘΑ Αντγος κ. Παπαλεξόπουλος Άγγελος και Υπτγος κ. Κουτσογιαννόπουλος Χρήστος, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΥΕΘΑ επί θεμάτων αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας κ. Ζησιμάτος Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ κ. Δημήτριος Δημητρίου,  ο Δντής της Διευθύνσεως Υποδομής & Περιβάλλοντος του ΓΕΣ Ταξχος κος Νικόλαος Λάλος, ο Δντής της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού Ταξχος κος Νικόλαος Δελατόλας, ο Δντής της Διευθύνσεως Πληροφορικής του ΓΕΣ Ταξχος κ. Αντώνης Κατσιγιάννης , ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξχος ε.α. κ. Βασίλειος Νικολόπουλος, ο Ταξίαρχος ε.α. κ. Καίσαρης Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΕΑΑΣ, καθώς και πολλοί φίλοι και στελέχη άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών συνεργαζόμενων με το  Ταμείο Εθνικής Άμυνας.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης συνεργάτες, παλαιά στελέχη και πολιτικό προσωπικό του ΤΕΘΑ,  καθώς και  αριθμός παλαιών  οπλιτών που υπηρέτησαν την θητεία τους στο ΤΕΘΑ.

 

 

 

Κτηματολόγιο

Γενικό Επιτελείο Στρατού
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Διαύγεια